METODER / verktøy

HEALING - MUSKELAVSLAPNING - ØREAKUPUNKTUR - BACH BLOMSTERMEDISIN - DYR: DYRESAMTALER - MENNESKER: 'SJEL TIL SJEL'-SAMTALE

HEALING : 

Healing er en prosess som hjelper mennesker (eller dyr) til å bli bedre eller lindre smerte. Healing hjelper på alle kroppens fire deler. Det fysiske, det emosjonelle (følelser), det mentale (tanker) og det spirituelle (tro og åndelighet).

Healingen skjer både ved å legge hendene mot kroppen, eller holde hendene et stykke utenfor kroppen, og noen ganger benyttes Trance healing (passiv healing).  Det er ikke noen fasit for når man gjør hva. 

Healeren er en kanal eller 'budbringer'.

Alt og alle kan gis healing, det er mottageren det kommer an på om healingen blir tatt imot.

Healing er en naturlig evne. 


Klarsyn og mediumsevner er til hjelp for å finne behov og blokkering hos den som søker hjelp via meg, og få hjelp av åndeverden og de på den andre siden til å gi hjelp - gi råd - gi håp.


På samme måte som Dyresamtaler tilbyr jeg samtaler kalt 'Sjel til sjel'-samtale for mennesker som er gått bort. Dette kan gjerne gjøres på avstand og jeg trenger bare et bilde og navn på vedkommende. Samtalene foregår via telepati. Det skal være en avklaring før og etter den telepatiske samtalen, og det må være opplagt at det er greit. Jeg snakker ikke med dyr - eller mennesker - som ikke har en nær eller direkte relasjon til den som bestiller samtalen! 

Jeg er registrert healer. Medlem av NSHF.      


Spirituell hjelp til selvinnsyn

Svært ofte står man overfor valg og avgjørelser som skal tas.. og det er ikke så lett alltid. Når man spør venner og familie får man velmente råd og hjelp, men de vil alltid være farget av vedkommendes egne opplevelser og forming gjennom livet. 

Her vil det være snakk om en samtale, hvor - eller hva står man fast i, og ved hjelp av mediumistiske og klarsynte evner hjelper jeg deg med å få opp ting som har vert med å forme og farge deg gjennom livet. Det som er med og lager 'kluss' for din beste avgjørelse. Min oppgave er å hjelpe deg til å finne indre ro, stilne tanker (som står for å lage kaos med tvil, sinne, ønsker, ønske om å glede andre, osv osv..) SE og FØLE hva som ligger i din 'bagasje'. Få hjelp og råd via åndeverden. Når du har funnet ro og din egen styrke kommer til overflaten, da vet de fleste hva avgjørelsen må bli. 

Valget må alltid være ditt. Vist du tar din avgjørelse på grunnlag av at han/hun sa at du måtte/burde gjøre slik og slik... du kjenner hvor feil det blir. En avgjørelse tatt av deg selv som du selv står inne for fullt og helt, det kan man leve med. Det blir riktig. Det kan være godt å få belyst en del sider som man ikke er så fullt bevisst på - som ligger og jobber i underbevisheten og som er med å lage krøll for deg.

Det er ikke en fasit - men det er en god støtte og hjelp.

Livet har ingen fasit - livet bare ER! Det er godt å kjenne at man lever - og ikke bare eksisterer. <3

Vibromuskulær Harmonisering: 

VHT - Vibromuskulær Harmonisering, muskelavslapning - Benyttes ved de fleste muskel- og skjelettplager.

Man lager et trykk mot muskelfibrene med fingrene og 'går gjennom' nesten som man klimprer på en gitarstreng, slik at det oppstår vibrasjon i muskelen. Metoden er et 'system' hvor man går over muskler og sener i hele/store deler av kroppen, der målet er å oppnå dyp avslapning og økt bevegelighet i musklene. Dette påvirker også sirkulasjonen og øker kroppens egen healingprosess.

De aller fleste plager setter seg i muskulaturen, til og med det emosjonelle. 


Øreakupunktur:

Øreakupunktur - Nåler satt på punkter i ørene som responderer direkte med organer og er annen måte å 'kommunisere' med kroppen ved div. tilstander med ubehag.

Bach blomstermedisin :

Bach Blomstermedisin - påvirker det emsononelle Bl.a. uro, redsel, sinne, sorg og sjokk - 38 forskjellige sorter å velge blandt. Blandes til den enkeltes behov. Kan være en viktig støtte i annet arbeid, eller som hjelp alene i en periode.


Dyrene :

Equine Touch er samme metode for hest som VHT for mennesker. Denne metoden kan også brukes på hund.

Dyresamtaler - Telepati er språket med dyrene. Det er ikke slik at alt som oppfattes er 100% fasiten, men det kan komme mange overraskende tilbakemeldinger fra dyrene. Bestill gjerne en samtale.


Billdegalleri

Behandling med The Equine Touch