BEHANDLING

HEALING - MUSKELAVSLAPNING - FOTSONE - ØREAKUPUNKTUR - BACH BLOMSTERMEDISIN - DYR - DYRESAMTALER 

HEALING : 

Healing er en prosess som hjelper mennesker (eller dyr) til å bli bedre eller lindre smerte. Healing hjelper på alle kroppens fire deler. Det fysiske, det emosjonelle (følelser), det mentale (tanker) og det spirituelle (tro og åndelighet).

Healingen skjer både ved å legge hendene mot kroppen, eller holde hendene et stykke utenfor kroppen, og noen ganger benyttes Trance healing (passiv healing).  Det er ikke noen fasit for når man gjør hva. 

Healeren er en kanal eller 'budbringer'.

Alt og alle kan gis healing, det er mottageren det kommer an på om healingen blir tatt imot.

Healing er en naturlig evne. 


Klarsyn og mediumsevner øver jeg på daglig. En hjelp til å finne behov og blokkering hos den som søker hjelp via meg, og få hjelp av åndeverden og de på den andre siden til å gi hjelp - gi råd - gi håp.

Jeg er registrert healer. Medlem av NSHF.      


Vibromuskulær Harmonisering: 

VHT - Vibromuskulær Harmonisering, muskelavslapning - Benyttes ved de fleste muskel- og skjelettplager.

Man lager et trykk mot muskelfibrene med fingrene og 'går gjennom' nesten som man klimprer på en gitarstreng, slik at det oppstår vibrasjon i muskelen. Metoden er et 'system' hvor man går over muskler og sener i hele/store deler av kroppen, der målet er å oppnå dyp avslapning og økt bevegelighet i musklene. Dette påvirker også sirkulasjonen og øker kroppens egen healingprosess.

De aller fleste plager setter seg i muskulaturen, til og med det emosjonelle. 


Fotsone og øreakupunktur:

Fotsone terapi - Trykking til soner under føttene som kommuniserer direkte med organer og kroppsdeler. Uvurderlig til mange formål og plager. Immunsystem og fordøyelse er tilstander som en 'når' godt med fotsone.

Øreakupunktur - Nåler satt på punkter i ørene som responderer direkte med organer og er annen måte å 'kommunisere' med kroppen ved div. tilstander med ubehag.

Bach blomstermedisin :

Bach Blomstermedisin - påvirker det emsononelle Bl.a. uro, redsel, sinne, sorg og sjokk - 38 forskjellige sorter å velge blandt. Blandes til den enkeltes behov. Kan være en viktig støtte i annet arbeid, eller som hjelp alene i en periode.


Dyrene :

Equine Touch er samme metode for hest som VHT for mennesker. Denne metoden kan også brukes på hund.

Dyresamtaler - Telepati er språket med dyrene. Det er ikke slik at alt som oppfattes er 100% fasiten, men det kan komme mange overraskende tilbakemeldinger fra dyrene. Bestill gjerne en samtale.


Billdegalleri

Behandling med The Equine Touch